Bouwgroep Moonen

Renovatie Brasserie Central

De Brasserie van Golden Tulip Hotel Central wordt flink onder handen genomen. Ook de Tony’s bar én de keuken worden meteen in het renovatieplan meegenomen. De glazen pui van de brasserie zal in 2018 vervangen worden. De werkzaamheden zijn op 18 juni 2017 van start en zullen volgens planning gaan duren tot 27 juli 2017. 
 
Start fase 2 van het meerjarenplan van Central 2.0
In de zomer van 2016 is de prachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht geheel vernieuwd. Deze unieke ruimte is nu inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, sfeervolle recepties, culinaire diners en is een officiële trouwlocatie voor een bijzondere bruiloft. In het najaar 2016 is het Penthouse geopend; een luxe suite van 150 m² met privé dakterras van 60 m². ‘’Zo’n luxe penthouse is echt uniek in Brabant, een echte ‘Rooftop Experience’..!’’ vertelt Karin Rademaker, directeur Golden Tulip Hotel Central enthousiast. Nu worden de brasserie, bar en keuken rigoreus aangepakt, waarbij gekozen is voor een samenwerking met interieurarchitect Feran Thomassen. Met als uitgangspunt ‘vasthouden wat goed is en aanpassen aan de hoogste eisen van de huidige tijd’, is er een prachtig ontwerp gemaakt. ‘’Een eigentijdse brasserie als Bossche huiskamer, hét ontmoetingspunt van ‘s-Hertogenbosch. Ingetogen chique, waar iedereen zich meteen welkom en thuis voelt.