Bouwgroep Moonen

Nieuw duurzaam belevingscentrum voor Appèl

De ultieme foodbeleving aan de A2 in ‘s-Hertogenbosch

Familiebedrijf Appèl B.V. uit ’s-Hertogenbosch gaat een nieuw belevingscentrum bouwen aan de A2, naast de Rosmalense Plas. Medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfscateraar en dochteronderneming Markies Catering, marktleider in de onderwijscatering, kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Openheid, duurzaamheid en gastvrijheid typeren het nieuwe onderkomen.

De Twee Snoeken heeft een gebouw ontworpen waarbij naast de mens, duurzaamheid centraal staat. Zo wordt er bewust geen gasaansluiting aangelegd, heeft het gebouw 400 zonnepanelen voor eigen energieopwekking en wordt gebruik gemaakt van duurzame houtmaterialen en daglicht- en aanwezigheidsgestuurde LED verlichting. Bij de indeling van het gebouw is rekening gehouden met een hoge mate van flexibiliteit en toekomstbestendigheid.

Appèl is de eerste partij die zich vestigt op het bedrijventerrein Rosmalense Plas aan de Mammoet 2 in ‘s-Hertogenbosch. Naar verwachting zullen in de eerste helft van 2018 de deuren van deze nieuwe locatie worden geopend.